Oesterman inhuren?

Bent u op zoek naar een offerte voor het huren van oesterman?
Via oestersopenen.nl heeft u een overzicht van alle oestermannen, oestervrouwen en cateraars voor oesters op 1 handige website.

Een oesterman offerte is zo aangevraagd

Hoe kunt u een offerte aanvragen?
Vanaf onze site klikt u door naar de aanbieder voor een offerte.
De oesterman van uw keuze maakt vervolgens een op maat gemaakte offerte. Het maakt voor de meeste aanbieders niet uit wat voor soort feest of evenement het betreft.

U ontvangt in de meeste gevallen binnen 48 uur een geheel vrijblijvende offerte. Deze offerte wordt geheel naar uw wens opgemaakt.

Indien u met de offerte en de voorwaarden, die u samen met de offerte ontvangt, akkoord gaat ontvangt de aanbieder per e-mail uw bevestiging.

Aantal oesters
Het aantal oesters is afhankelijk van een aantal factoren: de duur van het feest, het aantal bezoekers, de locatie en het budget. Gemiddeld kraken oestermannen 100 á 125 oesters per uur.

Reiskosten
Binnen een straal van 20 kilometer worden door de meeste aanbieders geen reiskosten in rekening gebracht. Daar buiten rekenen zij gemiddeld € 0,30 ct per kilometer voor de heen en de terugreis (exclusief 21% btw).

Prijzen
De professionele oestermannen zijn te boeken vanaf 50 oesters. De genoemde prijzen zijn voor de oesters zijn vaak inclusief 6% BTW. Wanneer u meer dan 100 oesters voor uw evenement wilt bestellen krijgt u vaak een korting van de aanbieder. (Vraag hiernaar!)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.