OESTERMAN OLIVIER LE BRETON

Als wandelende Oesterman zorgt Olivier le Breton, naaste vers geopende oesters, voor sfeervolle entertainment op uw receptie, bruiloft, feest, gala, opening, evenement of ander soort party. Met kennis en passie zorgt hij dat er verse oesters worden geserveerd, voor zowel zakelijke als particuliere opdrachtgevers.

hij zal uw gasten met de mooiste, meest verse en lekkerste oesters uit Bretagne, Normandie, Languedoc-Roussillon, maar ook uit Ierland en Zeeland verrassen.

Naast het openen en serveren geeft Olivier informatie en zet hij graag gesprekken in gang, die onvergetelijke indrukken achter kunnen laten.
Klassiek gastvrije catering in een modern jasje zoals deze oesterman het zelf noemt.

Olivier de oesterman is te boeken voor al uw culinaire events in zowel Nederland als België. Maak daarom nu kennis met Oester Traiteur & Oesterman Olivier le Breton en hij laat uw gasten kennismaken met de wereld van de Oester!

Naast de Wandelende Oesterman heeft Olivier ook een rijdende oesterbar.

Dat de oesters en de oesterman een graag geziene gast is op uw feest, partij, bruiloft en op andere evenementen is niet nieuw. Met rijdende de Oesterbar komt Olivier le Breton uw evenement verrijken.

De oesterkar is zeer gewild en geschikt voor tuin- en straatfeesten. De oesterkar is geheel demontabel en is overal in Nederland op uw evenement in te zetten.

Afmetingen van deze Oesterkar in cm +/-
breedte: 72
hoogte: 100
lengte: 160

De prijs kwaliteit verhouding van deze Brabantse Oesterman is perfect!