GEWOON OESTERS

Bent u op zoek naar een oesterman die in de hand de oesters voor uw gasten openmaakt? De oestermannen van Gewoonoesters lopen rond op uw evenement of feest. Naast oestermannen hebben zij ook leuke oestervrouwen.
Naast de oestermannen en oestervrouwen is er de oesterbar een prachtige toevoeging op uw evenement, verjaardag, bruiloft of ander feest waarbij u een keer iets anders wilt voor uw gasten. Bij Gewoonoesters beschikken zij over een ware oesterbar die zij overal in Nederland op locatie kunnen installeren. In deze bar zitten daarnaast twee warmteplaten waarmee zij de oesters voor uw gasten kunnen worden gebakken of gestoomd. In het midden van de oesterbar worden de oesters opengemaakt. De bar biedt tevens ruimte voor meer dan tien verschillende smaakvariaties om de oesters een ander tintje te geven. Deze dressings zijn door de gasten zelf toe te voegen. De Oesterbar heeft een ingebouwde koeling waarmee de geopende oesters gekoeld worden. Uiteraard bestaat de mogelijkheid voor uw gasten om zelf de oesters te laten openen. De oesterbar neemt niet veel ruimte in beslag en bovendien levert deze oesterbar veel leuke reacties bij uw gasten.

Als u geen gebruik wilt maken van de oesterbar is dat bij deze cateraar uiteraard mogelijk. Zij nemen dan alle benodigdheden mee naar uw locatie en zorgen ervoor dat er ter plekke gebruik gemaakt kan worden van bijvoorbeeld een keukentafel of bar op uw locatie.

Kortom bent u op zoek naar oestermannen, oestermeiden of een complete oesterbar. Neem dan contact op met Gewoonoesters.nl